L'avanç del POUM avança

 
Després de les tres sessions de participació, volem agrair sincerament l’esforç, l’interès i la voluntat de treballar per definir el futur urbanístic del municipi a totes les persones participants.
 
Ara seguim amb dos elements més de participació perque l’equip redactor pugui acabar l’avanç de POUM. Per una banda una sessió de matinal de mapeig el dia 26 de gener de 10h a 1h del matí amb sortida a Cal Sitges i on es farà un breu recorregut per diferents espais que poden generar debat a l’hora de definir el futur POUM.
 
Per altra banda una enquesta per tots els majors de 16 anys i empadronats a Artés, que es pot omplir a través  de la pàgina web http://participa.artes.cat/poum/participacio/enquesta o a través del full que adjuntem a l’Artés info i que podeu portar a l’Oficina d’atenció ciutadana de l'Ajuntament, a la biblioteca o al Kanal.
 
Si tot va com està previst, el procés per entregar l’avanç de POUM ha de finalitzar a inicis del més d’abril, amb la intenció de poder-lo aprovar per Ple municipal.
Contingut relacionat: 
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges