Més millores al carrer Enric Guadayol

Fa unes setmanes els artesencs/ques que passen sovint per la cruïlla del carrer Enric Guadayol amb el Passeig Diagonal, van veure com s’obria la vorera del creuament, per millorar la connexió del clavegueram. En aquella ocasió la brigada es va encarregar de l’obra, que ha ajudat a la fluïdesa d’evacuació.
Dilluns que ve, 14 de desembre, començaran les tasques de millora de tot el tram de claveguera del carrer Enric Guadayol, on les juntes dels blocs del conducte s’han anat erosionant amb el temps, i ara se’ls aplicarà un segellat amb fibra de vidre, que els tornarà a deixar del tot impermeables.
Les tasques d’arranjament de la claveguera duraran tota la setmana, i els operaris necessitaran ocupar la vorera dreta i part del carrer (sempre parlant en el sentit de circulació).
Per aquesta setmana que ve doncs, estarà prohibit aparcar a la banda esquerra del carrer, i recomanem a totes les persones que hi passen caminant, que circulin per la vorera esquerra, per més seguretat.
Disculpeu les molèsties que us puguin causar.

Properament s’iniciaran les terceres obres de millora del carrer, per ampliar la vorera dreta, deixant així definitivament el carrer ben arreglat.
Ja us avisarem.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges