MICROCRÈDITS PER FOMENTAR L'ACTIVITAT ECONÒMICA

L’Ajuntament d’Artés obre una nova convocatòria de microcrèdits per fomentar l’activitat econòmica

Hi poden optar tant emprenedors com empreses que apostin per la reactivació i/o la diversificació

L’Ajuntament d’Artés ha iniciat la quarta edició del projecte de microcrèdits per tal d’impulsar la creació d’activitat econòmica, empresarial i cooperativa al municipi. Hi destina un total de 20.000 euros i es tracta d’uns microcrèdits que atorga sense interessos i sense avals: l’única garantia és la viabilitat del projecte empresarial.

Hi poden concórrer tant emprenedors que impulsin un nou projecte com empreses consolidades que busquin reactivar-se o bé diversificar la seva activitat. En el primer cas es poden sol·licitar un màxim de 5.000 euros i, en el cas d’empreses ja creades, fins a 10.000. Hi ha un període de carència de 4 mesos i el termini màxim de devolució és de 5 anys (es pot tornar anticipadament l’import pendent i cancel·lar total o parcialment el microcrèdit, sense cap comissió per l’amortització).

Les despeses subvencionables s’han d’haver realitzat entre l’1 de gener de 2020 i els 4 mesos posteriors a l’acord de concessió del microcrèdit.

La concessió es farà segons uns criteris de valoració que puntuen en funció de paràmetres com la viabilitat econòmica i financera, la qualitat i coherència del projecte, el nombre de llocs de treball previstos, si hi ha cofinançament del projecte. També es té en compte l’enquadrament en sectors emergents. El caràcter innovador del projecte o l’enquadrament en l’economia social i cooperativa.

Els interessats poden formalitzar la seva sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o bé per tramitació electrònica, al web artes.cat. Per dubtes es pot contactar amb l’àrea de promoció econòmica: promoeco.artes@artes.cat o bé per via telefònica (extensió 6).

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges