MILLORA ACCESSOS AL POLÍGON

S'ha millorat la mobilitat i els accessos al polígon

Les obres han consistit en la millora d’accessos i seguretat i la projecció d’un espai per a vianants i bicicletes 

El Polígon d’Activitat Econòmica (PAE) d’Artés compta amb un seguit de millores en els àmbits de la seguretat, la mobilitat sostenible i la connectivitat. El projecte ha tingut un cost total de 522.315 euros, que ha estat finançat per la Diputació de Barcelona (74,28%), l’Ajuntament d’Artés (25%) i l’Associació d’Empresaris del Polígon d’Artés (AEPA), que hi ha fet una aportació de 3.765 euros, el que equival al 0,72% del pressupost total dels treballs.

L’actuació ha suposat la millora dels accessos des de la BV4512, amb la projecció d’espais centrals de desacceleració en els dos accessos preexistents al polígon, i la creació d’una nova sortida a l’extrem nord-est. Això ha permès millores en la mobilitat i en la seguretat de la zona, molt transitada sobretot per vehicles pesants i cotxes particulars de treballadors i treballadores. També s’ha urbanitzat un tram del carrer Sant Antoni M. Claret i s’hi ha creat un passeig peatonal i per bicicletes, dotant de seguretat aquest tram, que ja s’usava com a zona de passeig. Una altra de les actuacions executades ha sigut la instal·lació d’un sistema de videovigilància.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges