Natxo Tarrés participa al Fòrum Econòmic i Social d’Artés

El proper dijous 5 de juny a les 8 del vespre, a la Sala d’Actes de Cal Sitjes, tindrà lloc un nova edició del Fòrum Econòmic i Social d’Artés, un espai pensat per posar en comú iniciatives, idees i reflexions al voltant de diversos aspectes de l’economia local i global. Després que en les dues primeres xerrades s’analitzés el teixit empresarial del Bages i l’estat dels polígons industrials de la comarca, en aquesta es vol oferir un nou enfocament sobre com organitzar-se socialment i com emprendre de manera sostenible en l’actual situació de crisi multidimensional.

En primer lloc, cal destacar la participació de Natxo Tarrés, músic, musicoterapeuta, líder del grup manresà Gossos i president i co-fundador del Projecte Irehom, l’Institut de Recera Holística de Montserrat. En els darrers anys Natxo Tarrés ha esdevingut una referència en tot el què representa el plantejament d’alternatives i noves maneres de fer tan pel què fa a l’organització social, com a l’empresa de nous projectes econòmics, sostenibles, creatius i responsables. De fet, col•labora amb molts altres projectes amb l’objectiu d’inspirar a les persones en els temps actuals, prova d’això seria la seva participació en l’organització del TedxManresa o en el projecte de diàlegs Llavors per al canvi, una trobada social per generar noves consciències que es celebra a Castellnou de Bages entre el 21 i el 24 de juny amb la presència entre altres del mateix Natxo Tarrés, Arcadi Oliveres o el representant de la comunitat budista de Catalunya, Thubstein Wang Cheng.

Probablement la xerrada de dijous que ve, serà la que tindrà un component més social de les celebrades fins ara en el marc del Fòrum. Amb tot, cal remarcar el discurs inspirador i generador de nous plantejaments que sempre transmet Natxo Tarrés. Amb experiència també en l’àmbit del coaching organitzatiu, la xerrada s’espera que sigui una font d’inspiració per a persones en recerca de feina, empreses que cerquen noves maneres d’oferir productes i serveis al mercat, i també a persones que cerquen noves formes d’organitzar el seu propi consum d’una manera responsable. És per aquest motiu que un altre dels eixos de la jornada serà la presentació d’Ecoartés, el grup de consum sostenible i ecològic d’Artés. A través dels seus representants, Ecoartés mostrarà l’exposició d’un projecte pràctic, real i en ple funcionament al propi municipi.

Tenint en compte el caràcter de l’acte, s’espera cloure la xerrada amb la participació del públic, intercanviant idees i, sobretot, posant en contacte iniciatives i nous projectes.

És un acte gratuït i obert a tots els públics.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges