NOU VEHICLE DE L'ADF

L’ADF d’Artés, Calders i Monistrol de Calders incorpora un nou vehicle de defensa forestal

 

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) d’Artés, Calders i Monistrol de Calders disposa des d’aquest estiu d’un nou vehicle equipat per tal de poder assumir tasques d’atac i d’extinció d’incendis.

Enguany, dins dels actes de la Festa Major a Artés va tenir lloc l’acte de presentació del nou vehicle de l’ADF d’Artés, Calders i Monistrol de Calders amb l’assistència de voluntaris de les ADF i membres de la Federació, l’alcalde Enric Forcada i regidors de l’ajuntament d’Artés.

El cotxe model Nissan Pathfinder, ha estat adquirit amb una aportació de l’Ajuntament d’Artés per tal de poder realitzar tasques de prevenció i extinció d’incendis, dotant a la població d’un vehicle que permeti l’ADF actuar amb rapidesa en cas de presència de foc. Així doncs, el vehicle permetrà a l’agrupació poder realitzar tasques de manteniment i prevenció al llarg de tot l’any alhora que els dotarà d’una major mobilitat.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges