Posa't la gorra!

Des de l’Associació de Nens amb Càncer AFANOC s'inicia la campanya Posa't la gorra! Ens agradaria comptar amb la vostra participació, el dissabte 13 de desembre al Zoo de Barcelona, per donar a conèixer el càncer infantil i per pal·liar, en la mesura del que sigui possible, totes les necessitats que s’en generen a partir del diagnòstic. Fem que el “Posa't la gorra!” sigui tot un èxit!

Els diners recollits aniran destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial i per l'altre mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d'acollida per les famílies que s'han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència). La gorra, dissenyada per Custo, té un cost de 6 €. Més avall teniu el dossier on trobareu tota la informació per participar a la campanya.

Gràcies per fer-ho possible!

AdjuntMida
PDF icon dossier-gorra-2014bcn.pdf1.68 MB
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges