Presentació memòria 2020 de Càritas a l’Ajuntament d’Artés

El passat divendres 16 de juliol, Càritas parroquial d’Artés va presentar la memòria del 2020 a l’Ajuntament d’Artés.

La memòria de Càritas del 2020 presentada a l’Ajuntament d’Artés recull la tasca portada a terme per l’entitat d’una forma transparent i entenedora. Cal destacar la participació dels voluntaris i voluntàries així com les empreses i institucions que hi col·laboren i sense l’ajuda dels quals no seria possible la seva existència, donant suport a tots i totes aquelles que per un o altre motiu necessiten ajuda i suport.

Amb aquest document es resumeix i informa de la feina feta el passat 2020 així com la col·laboració existent entre l’Ajuntament d’Artés i Càritas. Un total de 166 persones varen ser acollides i acompanyades pels 20 voluntaris i voluntàries, destacant el fet que un 45% d’elles es varen adreçar a Càritas per primer cop a causa de la crisis sociosanitària generada per la Covid-19.

Des de Càritas s’agraeix la confiança i suport rebut per totes i tots aquells que amb la seva col·laboració ho han fet i fan possible. La seva ajuda és molt valuosa i és per això que, aquest 2021 és molt important seguir comptant amb la seva col·laboració ja que, cada gest compta.

AdjuntMida
PDF icon Memoria Artés.pdf389.05 KB
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges