PROCÉS PARTICIPATIU NOM PLAÇA COMPLEX CULTURAL CAL SITGES

L’AJUNTAMENT D’ARTÉS PROMOU UN PROCÉS PARTICIPATIU PER A LA SELECCIÓ DEL NOM PER A LA PLAÇA DE L’ENTRADA DEL COMPLEX CULTURAL CAL SITGES

Com que a la segona edició dels pressupostos participatius hi ha dues propostes d’entre les més votades que plantegen modificacions a la zona d’entrada del Complex Cultural  Cal Sitges (“Obrir la façana de Cal Sitges i treure el mur” i “Millorar l’accés i la plaça de Cal Sitges”) us proposem que participeu en la selecció del nom d’aquest nou espai que s’està creant durant el 2018.

Per poder votar aquella proposta que més us agradi teniu del 31 d'agost i fins el 15 de setembre. Podran votar les  les persones empadronades a Artés i majors de 16 anys podran votar 1 dels noms proposats anteriorment.

Per a fer la votació, la podreu fer a través de la pàgina web municipal de participació ciutadanahttp://participa.artes.cat/activitats/vota-el-nom-de-la-placa  o bé de manera presencial en alguns actes de Festa Major.

La proposta amb més vots serà la guanyadora. La inauguració de la plaça és farà el dilluns 1 d’octubre.
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges