PROGRAMES DE MENTORIA

En el marc de la Xarxa per l'Acollida i la Inclusió de les Persones Refugiades (XAIR) Bages i amb l’objectiu de possibilitar l’acollida i la inclusió de les persones refugiades i sol·licitants de protecció internacional al Bages s'inicia programa de Mentoria del Programa Català del Refugi que treballa per l'empoderament de les persones vinculades a la Protecció Internacional, per donar suport en els àmbits d'aprenentatge de la llengua, inserció laboral, ampliació de la seva xarxa social i la vinculació al territori, des de l'acompanyament d'una persona o un grup de persones mentores durant un període de 8 mesos, prorrogables a un any. 

Actualment diverses persones mentores estan acompanyant a persones sol·licitants d’asil que resideixen o que estan vinculades a una entitat de la ciutat de Manresa.

En aquest sentit, s'inicia la campanya de crida de persones voluntàries a la zona del Bages.

Us deixem una breu animació explicativa: https://www.youtube.com/watch?v=6tavFjPcOFw&ab_channel=CoordinadoradeMentoriaSocial

Més informació a:

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges