PROJECTE BAGES OCUPACIÓ +45

Projecte Bages Ocupació +45

L’Ajuntament d’Artés enguany participa de nou amb el “Projecte Bages Ocupació +45”, un projecte conjunt de l’Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages i altres municipis de la comarca, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Aquest projecte té com a objectiu millorar l’ocupabilitat i les possibilitats d’inserció de les persones majors de 45 anys que es troben en situació d’atur.

Arran del projecte, l’Ajuntament de Manresa ha convocat, mitjançant procediment en règim de concurrència competitiva, l’atorgament de beques destinades a persones que realitzin una formació no gratuïta contrada en la professionalització per tal de millorar les seves competències. L’import de la beca podrà cobrir la totalitat de la matricula o preu del curs, assolint aquesta fins a un import màxim de 1.000 euros per a cadascun dels sol·licitants.

Els requisits que cal reunir per accedir a beca són els següents:

 • Ser major de 45 anys o estar en condicions de ser-ho en el moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds.
 • Estar en situació d’atur i trobar-se inscrit/a com a demandant d’ocupació a l’Oficina de Treball del SOC.
 • Ser usuari de qualsevol dels Serveis Locals d’Ocupació de la comarca del Bages.
 • Disposar d’un informe o document emès pel Servei Local d’Ocupació sobre la idoneïtat del curs (la formació ha d’estar integrada en un itinerari d’inserció).
 • Residir a la comarca del Bages.

L’activitat formativa cal que compleixi els següents requisits:

 • Ha de ser formació professionalitzadora no gratuïta.
 • Pot ser de capacitació, d’especialització o de reciclatge.
 • Ha de ser cursada en un centre formatiu del Bages o en un centre o es cursin títols oficials o carnets professionals de la província de Barcelona.
 • Ha de ser idònia i adequada a l’itinerari d’inserció del sol·licitant.
 • En el moment de la presentació de la sol·licitud no ha d’existir oferta formativa gratuïta ni previsió de la seva programació pel mateix o anàleg curs.
 • Haurà de ser cursada entre l’1 de juny de 2018 i el 30 de juny de 2019.

El termini de presentació és del 2 d’agost al 28 de setembre de 2018. Per més informació podeu adreçar-vos al Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament d’Artés, enviar un correu electrònic a mgonzalez@artes.cat o trucar al 93 830 50 01.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges