REIS 2022

Un any més el Reis d'Orient i el Gran Tió tornaran a visitar els nostre municipi.

Us deixem tots els dies i llocs que els podreu trobar:

ALIMENTEM EL TIÓ

DIUMENGE 28 de NOVEMBRE

Hora: de 8 a 12h Lloc: al bosc de Can Vila

S’acosta Nadal i és moment d’anar a buscar el tió al bosc per alimentar-lo fins el dia de Nadal i que ens cagui Regals. Al poble d’Artés fa 15 anys que ens visita el Gran Tió i des de fa uns anys l’anem a buscar al bosc per acompanyar-lo fins al poble. No ve mai sol, sempre ve acompanyat de petits tions pels infants que ens acompanyen al bosc. És una activitat familiar, caminada pel bosc i esmorzar a la natura.

TIÓ ARTÉS

DIVENDRES DIA 24 DE DESEMBRE

Hora: A les 18h Lloc: Plaça Major (PlaçaVella)

Des de la seva primera visita fa 16 anys, el Gran Tió no s’ha perdut cap any la cita que té el dia de la vigília de Nadal amb el poble d’Artés. Cagarà per tota la canalla del poble que ho desitgi. Vine a fer cagar el tió a dalt a la Plaça Major (Plaça Vella), nadales, caliu i cops de bastó.

RUTA DEL TIÓ ARTÉS

DISSABTE DIA 25 DE DESEMBRE

Hora: a les 11h Lloc: Pels carrers del poble.

Abans de marxar del poble, el Gran Tió fa una ruta pels carrers del poble per tal que els infants se’n puguin acomiadar.

CARTERS REIALS

DIUMENGE DIA 2 DE GENER

Hora: a les 11:30h Lloc: parc de Can Crusellas

S’acosta el dia de Reis, i cada infant prepara la carta amb les peticions de regals que fan a Ses Majestats. El dia 2 de gener rebrem la visita dels carters reials, encarregats de fer arribar aquestes cartes als Reis d’Orient. Hi haurà una zona on poder escriure les cartes.

CAVALCADA DE REIS

DIMECRES DIA 5 DE GENER

Hora: a les 18h Lloc: pels carrers del poble.

És l’acte més multitudinari de les festes de Nadal, organitzada per la comissió de Reis d’Artés. Destinada a tota la població, del més gran al més xic. Els carrers s’omplen de gent, llum, música, caramels, il·lusió i un munt de regals per a tothom. Possiblement, la nit més esperada de l’any.

RECOLLIDA D’ADRECES A LA CRUÏLLA

Dia 30 de desembre i dia 3 de gener.

Recollida d’adreces per rebre la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient a casa.

 

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges