Resum Ple ordinari juny

Resum ple ordinari juny 2018

 

El passat 21 de juny de 2018 es va celebrar el Ple ordinari de juny. Els temes que es varen tractar són els que s'exposen a continuació.

Dins l’Àrea de Territori i Sostenibilitat s’aprova, per unanimitat, la sol·licitud Xarxa-FEDER per a realitzar actuacions derivades de plans i estudis de mobilitat. Seguidament, l’Àrea de Serveis Centrals en la qual s’aprova, amb l’abstenció de CiU, la proposta de modificació de crèdits. Encara dins aquesta mateixa àrea, s’aprova amb els vots a favor de CUP i ERC, la pròrroga del contracte del servei de Recollida Porta a Porta que actualment correspon a Transvinyots, S.L.

En el punt de l’Àrea de Serveis a les persones, s’aprova per unanimitat les bases i la convocatòria de les subvencions per a la compra de bicicletes elèctriques. Les bases es publicaran a la pàgina web de l’Ajuntament. Dins d’aquest mateix punt, es dona compta de la suspensió de l’acord per la Moció de boicot a Israel i, tot seguit, s’aprova per unanimitat la Moció per la qual es declara el nostre municipi respectuós amb la diversitat sexual i de gènere i l’adhesió a la commemoració del dia 28 de juny, dia per l’alliberament o l’orgull de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals. En darrer lloc, es llegeix i aprova la Moció del món local català davant la realitat del refugi de l’Estat Espanyol.

Dins assumpte sobrevinguts,  s’aprova per unanimitat la reclamació de la totalitat de l’aportació de la Generalitat a les escoles bressol.

 

http://www.tvartes.cat/videogallery/ple-municipal-juny-18/

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges