RESUM PLE TELEMÀTIC DEL 5 DE JUNY DEL 2020

L’Ajuntament en Ple extraordinari, reunit de manera telemàtica el 5 de juny de 2020, va celebrar la sessió ordinària de primera convocatòria, per tal de tractar els assumptes que es relacionen. 

 

El Regidor Daniel Sánchez disculpa la seva assistència. 

 

1.- JUSTIFICACIÓ URGÈNCIA DEL PLE I CELEBRACIÓ PLE TELEMÀTICA 

 

La urgència del ple ve derivada de l’aprovació de tarifes de les piscines municipals. 

 

Queda ratificat. 

 

2.- ÀREA DE TERRITORI, SOSTENIBILITAT I SERVEIS CENTRALS 

 

2.1.- MODIFICACIÓ PREUS PÚBLICS PISCINA MUNICIPAL 2020 

 

Modifiquem la taxa, només en validesa per el 2020. Reduïm un 40% el preu de la piscina, i ho fem perquè sabem que els usuaris no podran fer-ne ús amb la llibertat dels altres anys. 

 

És rebaixen tots els preus un 40%, tant d’entrades d’un dia com dels abonaments de temporada. 

 

La piscina s’obre, ja que a l’estiu a Artés i al Bages s’arriben a altres temperatures i creiem que és un servei important. 

 

Junts per Artés comenten que s’hauria d’haver demanat als usuaris si creien que era millor obrir la piscina o destinar a serveis socials. També que és podria reduir més important en alguns casos. Estan a favor de la reducció però es podria fer amb tothom més informat. 

 

S’aprova per 10 afirmatius i 2 de negatius de Junts per Artés. 

 

2.2.- ACCEPTACIÓ SUBVENCIÓ GENERALITAT ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA CURS 2017-2018  

 

Aquesta setmana ens han comunicats que ens donaven una subvenció per el curs 2017-2018 de l’Escola Municipal de Música. 42.000€ i que havíem de fer l’acceptació per ple, com que el temps era molt just s’ha decidit passar en aquest ple extraordinari. 

 

S’aprova per 12 vots afirmatius 

 

2.3.- ADJUDICACIÓ OBRA POLÍGON STA. MARIA D’ARTÉS 

 

El mes de gener ja vam aprovar el projecte per ple, i al maig es va fer l’obertura de picas. 

 

En aquest cas ha sortit l’empresa ROGASSA, que ha fet una bonificació del 30%. S’ha d’aprovar l’adjudicació perquè és puguin iniciar les obres. 

 

Junts per Artés, demana sobre qui forma part de la comissió de serveis generals. 

 

La Secretaria explica que el dictamen el firma el president de la comissió, l’alcalde és el president de totes. El document tècnic és l’acte de l’obertura d’expedients. 

 

Junts per Artes, s’ha valorat que no sigui un cost temerari que generi sobre cost. I quines són les persones presents quan s’obrien les piques i com és valoren. 

 

Enric: s’ha valorat que no hi hagués baixa temerària, ja que totes les ofertes eren bastant semblants. 

 

Les persones de la mesa integradora de licitació, eren la secretaria, interventora, l’arquitecta municipal i l’alcalde. No és un òrgan polític. No hi ha judici de valor. 

 

Junts per Artés demana si aquest 30% sobrant, és podria gastar per continuar la millora del passeig de vianants fins al polígon. 

Enric: l’estalvi no es real del 30% ja que la part subvencionada també se’ns redueix el 30%, si volem fer alguna millora és pot fer, però no dins el mateix contracte perquè seria fraccionament. S’hauria de tornar a fer projecte i licitació. 

 

12 vots a favor i queda aprovat. 

 

És dona per acabat el ple. 

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges