Setmana de la prevenció de residus

 

Setmana de la prevenció de residus

La setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d'un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea.

Enguany, la nostra població celebra la setmana del 17 al 25 de novembre la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, una iniciativa que promou la implantació d’accions de sensibilització per a la prevenció dels residus i la gestió sostenible dels recursos durant una setmana de l’any.

Las accions implantades durant la EWWR (Setmana Europea de la Prevenció de Residus) es regeixen per les “3 R”: reduir els residus, reutilitzar els productes, reciclar els materials. Les “3 R” representen les opcions que haurien de tenir-se en compte en primer lloc a l’hora d’idear una estratègia de gestió de residus.

Així doncs, us convidem a visitar el punt informatiu en el qual podreu recollir el vostre kit de regal i que trobareu els dies:

  • Dilluns, 19 de novembre, de 8:30 a 9:30h a l'Escola Dr. Ferrer (C/ Arquitecte Gaudí)
  • Dimarts, 20de novembre, de 8:30 a 9:30h a l'Escola Dr. Ferrer ( C/ Barcelona)
  • Dimecres, 21 de novembre, de 10:00 a 13:00h al mercat municipal
  • Dijous, 22 de novembre, de 8:30 a 9:30h a l'Escola Vedruna
  • Divendres, 23 de novembre, de 8:30 a 9:30h a l'Escola Bressol
  • Dissabte, 24 de novembre, de 10 a 13:00h a la Plaça de la Font
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges