Signatura de dos convenis de col·laboració de la Policia Local d'Artés

El passat divendres 22 d’abril, a les 5:30 de la tarda, el Conseller Jordi Jané va visitar el nostre Ajuntament per signar dos convenis amb l'alcalde del municipi: el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de seguretat pública i policia i el conveni sobre les connexions als Sistemes d’Informació Policial.

En el mateix acte, també vam comptar amb la presència de la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Catalunya Central, Laura Vilagrà; el director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes; i el comissari cap de la Regió Policial Central, Sergi Pla; entre d’altres autoritats.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges