S'inicien les obres de renovació de l'espai urbà de la plaça Catalunya

S’han iniciat les obres de reparació i consolidació del paviment de la plaça Catalunya.
El projecte que es portarà a terme consta d’una llosa armada única que treballarà en voladís per tal d’absorbir insuficiències detectades en aquest espai.
Es conformarà un nou espai amb la renovació dels elements com poden ser els embornals, la instal•lació d’aigua a la font i altres com escocells, vorades...
També està previst que se substitueixi el mobiliari urbà i es col•loquin nous punts de llum. Els arbres es conservaran sense modificar-ne la posició. Finalment es dotarà aquest espai d’un conjunt de jocs infantils que tindran com a temàtica el conte del Patufet, els quals estan dissenyats per la il•lustradora Pilarín Bayés.
Les obres s’han adjudicat a l’empresa ICART, S.A. per l’import de 148.800,00 euros, IVA a part.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges