S'obren les inscripcions del Sopar de la 20a Festa de la Verema

Sopar Verema

Aquest dijous, 17 de setembre, s’obre el període d’inscripcions per a participar al Sopar Maridatge de la 20a Festa de la Verema del Bages que es celebrarà a Artés el proper dissabte 3 d’octubre.

Aquest sopar és una de les principals novetats del programa d’actes d’enguany. Així, doncs, es substitueix el tradicional menú de mongetes i botifarra per un sopar de gal·la que consistirà en la presentació de 4 plats, aperitiu, 1r i 2n plat i postres, i un maridatge de 4 vins de la DO Pla de Bages i 1 cava d’Artés. Per a fer possible aquest nou format es compta amb la participació de 4 restaurants d’Artés: el Restaurant Al Punt, La Llosa, La Sardana i La Xicra. Cada restaurant es farà càrrec d’un dels plats del sopar. Pel què fa als vins, el Consell Regulador de la Denominació d’Origen, ha seleccionat 4 cellers mitjançant un sorteig. Amb tot, la participació de tots els cellers de la DO està garantida ja que a partir d’aquest any s’obre una rotació en el què, si va bé, tots passaran per aquest sopar maridatge.

La col·laboració entre restaurants i cellers representa un pas endavant i una innovació important en l’enfocament que s’havia fet del sopar de la Verema en els darrers anys. L’elaboració, el producte de proximitat i el vi de la comarca recuperen protagonisme la nit prèvia al diumenge de Verema, en el què es celebren els principals actes a la plaça Vella d’Artés. En aquest sentit, des de l’Ajuntament es valora positivament la col·laboració dels restaurants de la vila amb els cellers de la DO Pla de Bages, així com el plantejament renovador que s’ha dut a terme. Una proposta que, en el fons, s’orienta a visualitzar i fomentar la restauració i els vins de casa nostra.

Les inscripcions són obertes a tots els públics i es poden realitzar fins al 25 de setembre a les oficines de l’Ajuntament d’Artés per telèfon al 93 830 50 01 o per correu electrònic chumillasgm@artes.cat. El preu pel sopar és de 30 euros per persona i inclou els 4 plats esmentats, 4 vins i 1 cava, aigua i cafès. La informació sobre el menú i els vins que formen part del maridatge es pot consultar a www.festaveremabages.cat, al facebook i twitter de la Festa de la Verema del Bages.

AdjuntMida
PDF icon flyer menu.pdf699.36 KB
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges