Subvencions per a l'adaptació de plataformes elevadores

SUBVENCIONS PER A L'ADAPTACIÓ DE PLATAFORMES ELEVADORES

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per l'any 2018 per a la concessió de subvencions per adaptar les plataformes elevadores o els ascensors de velocitat fins a 0,15 m/s a les exigències del Reial decret 1644/2008, de 10 d'octubre, pel qual s'estableixen les normes per a la comercialització i posada en servei de les màquines. El termini estarà obert fins a exhaurir la partida pressupostària, que és de 150.000 euros, i en qualsevol cas, fins el 30 de setembre.

L'objectiu d’aquesta subvenció és ajudar a les famílies que es trobin en situació de vulnerabilitat econòmica i que, entre els seus membres, hi hagi una persona amb mobilitat reduïda, que tinguin instal·lada a la seva llar habitual una plataforma elevadora per al desenvolupament de la vida quotidiana que calgui adaptar.

Termini: fins a exhaurir pressupost i en qualsevol cas, fins el 30 de setembre

Trobareu tota la informació relacionada a l’enllaç:  

http://empresa.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Subvencions-per-a-ladaptacio-de-plataformes-elevadores?moda=1

Per a qualsevol consulta us podeu adreçar als Serveis Socials de l'Ajuntament d'Artés o amb la Oficina d’Habitatge. Telèfon 93 830 50 01.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges