Un pas ferm cap a la defensa del patrimoni artesenc!

Durant les properes setmanes es començaran les tasques per a elaborar un Pla Especial de Protecció del Patrimoni, i un Catàleg de Béns Arquitectònics, Històrics i Ambientals, al nostre poble, dirigits des de la Diputació de Barcelona.
Aquests documents suposen un pas endavant important, ja que fins aquest moment només disposem d’un inventari de patrimoni històric, i permetran, entre d’altres coses, poder demanar subvencions per a rehabilitacions i conservació dels elements i immobles.
http://patrimonicultural.diba.cat/uploads/08010/memoria.pdf
L’equip redactor dels documents és un grup multidisciplinari format per l’arquitecte Marc Aloy, el biòleg Martí Roca, l’historiador Adrià Cases i l’arqueòleg Javier Pascual.
Els responsables de supervisar el treball són l’arqueòleg Àlvar Caixal i la historiadora Imma Vilamala, de la Diputació. Sumant les diferents fases del treball, estaran uns 14 mesos per tenir els documents finals.
Per obtenir un treball completíssim del patrimoni artesenc, des de l’Ajuntament d’Artés, us demanem la màxima col·laboració amb l’equip redactor. D’aquí uns dies farem la presentació pública del treball que desenvoluparan, ja us anirem informant.
Esperem que vingueu i participeu!

Àrea de Territori i Sostenibilitat
Ajuntament d’Artés
ovilarasau@artes.cat
eforcada@artes.cat

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges