L’alzina del Mas Pujol

Aquest majestuós arbre està situat a la finca anomenada el Pujol Nou, una masia situada a un quilòmetre d’Artés, tocant a la carretera que va a Sallent.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca va declarar l’Alzina del Pujol arbre monumental de Catalunya, com surt publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 2005 del dia 31 de gener de 1995.

Es declaren arbres monumentals els que es caracteritzen per les seves grans dimensions, bellesa o edat considerable. N’hi ha que assoleixen una dimensió més enllà de la condició vegetal i esdevenen símbols d’un poble, com en el cas de l’alzina del Pujol que forma part del patrimoni natural, cultural i històric d’Artés.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges