El nucli antic de la vila

Us acompanyarem en la descoberta de racons plens d’història. Al cap de munt d'un turó, al bell mig de la Vall de la Gavarresa, endevinareu imatges mil·lenàries que conflueixen en un espai arrecerat pel temps.

Us endinsareu en carrers i places que parlen fluixet de tot allò que han viscut, d'èpoques passades. Trobareu una història amagada entre pedres llegendàries, que somriu des de finestres i us esguarda des de les muralles.

Us guiarem per un món pretèrit, per un nucli antic farcit de records que us captivaran, un conjunt arquitectònic que amaga llindes de portals i finestres medievals. El barri vell us convida a passejar per gaudir de petites joies: el forat de la pudor, l’últim arc de la muralla, la plaça dels Escacs, l’emblemàtic Padró...i la plaça Vella.

A la Plaça Vella, escenari de l’ancestral Festa de Sant Joan, hi ha també el Museu de la Història d’Artés – Fons Pare Faura. La seva exposició us farà viatjar per la història del nostre municipi des dels seus inicis fins a l’actualitat: la vida econòmica i social, els artesencs il·lustres...i fins i tot podreu pujar al campanar vell!

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges