EL REBOST DEL BAGES

El Rebost del Bages és un projecte impulsat pel Consell Comarcal del Bages per posar en valor els productes alimentaris de proximitat i promoure’n el seu consum entre els habitants de la comarca. En moments com l’actual, el Rebost vol donar suport als productors locals que continuen treballant per tal de garantir l’abastiment d’aliments a la població., és per això que ha engegat una campanya per promoure el consum local, tot donant a conèixer els productors que ofereixen serveis de comandes a domicili i les resparteixen per la comarca.
 
El consum de productes locals és beneficiós per l’economia del territori, pel medi ambient i per la salut de les persones, ja que afavoreix el consum d’aliments de temporada, que arriben al consumidor en el seu millor moment.
 
La campanya es va iniciar ja al mes de març i continua en marxa amb un total de 14 productors de tipologia ben variada, entre els que es troben Artelac (formatges i altres productes làctics), Abadal (vins), Bosch i Casals (carns i embotits), Cansaladeria Singla (carns i embotits), Celler Cooperatiu d’Artés (vins i queviures), La Pirata (cerveses), Formatges Gavarresa (formatges), Cal Fuster (mel i altres productes apícoles), MengemBages (productes de proximitat), Nutrialiments (precuinats vegetarians), Roch del Bages (olis), Forn de pa Coma (pa , farines i pastes), Cal Pujolet (formatges i altres productes làctics) i Tomàting (productes d’horta).
 
La difusió d’aquesta proposta s’ha estat fent a través dels canals de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, així com a les xarxes socials de Bages Turisme i El Rebost del Bages, on es continua publicant i actualitzant la llista de productors que ofereixen servei a domicili, a més de facilitar el contacte per tal de fer comanda i rebre-la directament a casa.
 
Podeu trobar més informació sobre El Rebost del Bages a través de la web:
 
O seguint el seu perfil de Twitter:
 
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges