Habitatge

Des de l’Ajuntament d’Artés creiem que disposar d'un habitatge digne és un dret bàsic imprescindible per accedir a la resta de drets. Com que avui dia això no és un fet, volem treballar per implementar una política d’habitatge que no solament doni resposta a la situació d’emergència habitacional viscuda els darrers anys, sinó que sigui preventiva i al mateix temps innovadora, per tal d’afrontar el futur del dret a l’habitatge a la vila. L’objectiu de la Regidoria d’Habitatge és, en definitiva, impulsar mesures que protegeixin els drets de la ciutadania en l’àmbit de l’habitatge per aconseguir una societat més justa.

Les noves maneres de viure ens obliguen a repensar tant la tipologia dels habitatges des d'una perspectiva sensible a la igualtat de gènere i a les diferents necessitats que es donen al llarg de la vida, com la relació de l'habitatge amb el seu entorn i amb la sostenibilitat ambiental de la vila.

Així doncs, alguns dels objectius marcats són, per exemple, poblar i dotar d’activitat el cas antic, afavorir l’accés i la conservació de l’habitatge de les famílies més vulnerables o millorar les condicions d’accessibilitat i confort dels habitatges de gent gran.

Les persones grans poden ser un col·lectiu vulnerable, per això s'ha creat una línia d'ajuts dedi

A Artés com a la majoria de poblacions de territori tenim un problema amb l’habitatge.

Habitatge buit

L'Ajuntament d'Artés està elaborant un cens d'habitatges buits, que serveix per saber la situaci

Per segon any des de l'ajuntament arrenquem els ajuts al lloguer per a joves.

Publicació de les anàlisis de l'aigua del municipi d'Artés.

divendres 8 novembre, 19:00

Durant les assemblees hi haurà Servei de monitoratge per infants de 5 a 12 anys

Pàgines

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges