Festa de Cloenda del Consell d'Infants

El dijous 16 de juny es va celebrar a la sala de plens de l’Ajuntament d’Artés, la festa de final de curs del Consell d’Infants. L’acte va estar presidit per l’Alcalde, Josep Candàliga, i la regidora d’Educació, Anna Ginesta, i tots els Consellers i Conselleres que aquest any han format part del Consell.
Els Consellers i les Conselleres van explicar la feina realitzada durant aquests últims mesos, que ha consistit en traçar unes rutes anomenades corriols pels voltants del nostre municipi amb l’ajuda del Centre Excursionista.
Encara queda molt per fer, i segurament de cara el setembre, els Consellers i les Conselleres i els nens i les nenes de 5è i 6è de primària hauran d’acabar de treballar aquest tema.
A l’acte, també es va donar la benvinguda els nens de 4t de primària que el curs vinent formaran part del Consell d’Infants.
Ara per ara, només ens queda desitjar bon estiu i bones vacances a tothom. Tornarem el setembre amb molta més feina pel Consell d’Infants d’Artés.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges