Participa i gaudeix dels actes infantils de la Festa Major!

Participa i gaudeix dels actes infantils de la Festa Major!
La Festa Major ve acompanyada de molts actes per als infants, que podran gaudir ells i també els més grans.
Us recomanem que assistiu al pregó infantil del Consell d’Infants del divendres, a la batucada, a la tarda castellera, al sopar popular, a la Festa de l’aigua a la piscina amb psicobloc, a la cercavila de cultura popular...
El diumenge a la tarda, la companyia del Príncep Totilau presentarà l’espectacle EL LLOP FEROTGE, per a tots els públics i principalment per als infants de 3 a 8 anys. És un espectacle amb actors, titelles i màscares.
El tradicional espectacle infantil de conffeti anirà a càrrec de MÉS TUMÀCAT, amb el seu SÚPER TUMÀCATS.
El dimarts al matí, l’Associació de Circ LA CRICA oferirà un taller amb aeris (teles, trapezi), equilibris (cable, bola...), acrosport i malabars (pilotes, maces, diàbolos, pals xinesos, plats, anelles, mocadors...)
I com a plat fort, el dimarts a la tarda, gaudirem de l’espectacle COLOSSAL de la companyia TEATRE MÒBIL (un carro carregat d’humor, de números inversemblants i de fenòmens extraordinaris.
Diversitat, diversió i dinamisme. Són els tres conceptes en què s’ha inspirat la Comissió organitzadora per als actes de la Festa Major infantil.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges