Resum Ple ordinari juliol

Resum Ple ordinari juliol 2018

L’Ajuntament en Ple es va reunir a la Casa Consistorial el 19 de juliol de 2018 per tal de celebrar sessió ordinària i tractar els punts que seguidament s’exposen.

En primer lloc queda pendent d’aprovar la lectura i aprovació de les actes de les sessions anteriors i, seguidament es passa al punt dos, Àrea de Serveis Centrals. El primer punt de l’esmentada àrea és l’aprovació, per unanimitat,  del Pla Normatiu Municipal 2018 i a continuació, amb l’abstenció de CiU, l’aprovació dels Compte General corresponent a l’exercici 2017.

Dins l’Àrea de Serveis a les persones, amb l’abstenció de CiU, s’aproven les subvencions a entitats esportives, culturals, d’educació i de cooperació al desenvolupament convocades per l’Ajuntament.  La subvenció destinada a les entitats esportives ascendeix a 16.000 €, a entitats culturals a 23.000€, a entitats educatives 6.800€ i a entitats cooperació 5.000€.

Dins del punt de Serveis a les persones s’aprova i dona lectura a la Moció del Correllengua, presentada conjuntament per tots els grups municipals. I, en darrer lloc, dins d’aquesta mateixa àrea, s’aprova per unanimitat la creació de la Comissió d’estudi de la redacció del Reglament d’ús de l’equipament de l’Antic Escorxador.

 

http://www.tvartes.cat/videogallery/ple-municipal-juliol-18/

 

 

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges