Saps què menges?

Dilluns, 18 de març de 2019
Cicle de documentals " Saps què menges?"EcoArtés, la Cooperativa de consum de productes ecològics de la nostra població, organitza un cicle de documentals els dissabtes 23 i 30 de març i el 6 d'abril a la Sala d'Actes de Cal Sitges.Els horaris i dates dels documentals seran:23 de març a les 11h, "In transition 2.0": una recopilació d'històries de tot el món on gent, com tu i com jo, fa coses extraordinàries. En finalitzar el documental es durà a terme un col·loqui amb membres del projecte Supercoop de Manresa.30 de març a les 11h, "In search of balance": l'exploració d'un nou paradigma de salut, ciència i medicina basat en les interconnexions entre nosaltres i la natura. En acabat, col·loqui amb Jaume Brustenga, professor de l'Escola Agrària de Manresa.6 de març a les 10:30h, "Okja": relata la curiosa història entre un porc gegant i una nena coreana. Una aventura entranyable, amb una important reflexió entre l'home i la natura. En acabat, col·loqui amb Emili Aguilera, productor de vedella ecològica de Cornet.Tots els documentals seran a la Sala d'Actes de Cal Sitges, en V.O subtitulada al castellà.En acabar, aperitiu ecològic per a les persones asssitents.
Darrera actualització: 5.01.2022 | 13:46